Редколегия

Редакторски колектив

Рая Апостолова

Доктор по социология и социална антропология към Централноевропейски университет. Асистент в Института по философия и социология, БАН.

Петър Банков

Постдокторант и преподавател по политология в Глазгоуския университет и член на университетския синдикат. Интересува се основно от политическа организация, идеология (а и от футбол) и е готов да говори и пише по тези теми безкрайно в свободното си време.

Неда Генова

Доктор по Културология от Goldsmiths College в Лондон. Преподава Медийна теория и културология в различни университети, на почасови договори. Работи със университетския синдикат за по-добри условия на труд на почасово заетите работници.

Калина Дренска

Ако черна котка не ѝ мине път, ще завърши скоро магистратура по Медии и политически комуникации в Свободния университет в Берлин. Занимава се с философстване във Facebook и развиване на класово съзнание с политически миймове.

Боряна Красимирова

Графичен дизайнер, в опити да бъде по-добър фотограф. Прекарва времето си да гледа филми по няколко пъти подред, да шие книги на ръка и да чете за соционика. Дизайнер на всички броеве на списанието след третия.